Masquerade, Paper faces on parade, masquerade.


(bilder från google)
Fantomen på operan kan nog vara en av mina topp10 favoritfilmer. På den listan är det inte lätt att hamna kan jag säga. Jag tycker hur många filmer som helst förtjänar en plats där men det finns en del som har något speciellt. Jag kan räkna upp allt jag tycker om med den här filmen om du har tid att läsa i ca.45 min men jag antar att det blir för jobbigt. Det jag tycker allra mest om är kostymerna, musiken & Gerard Butler. (Fantomen) :) Jag har tyvärr aldrig sett musikalen på riktigt men det kommer bli av! 

Prag 2

Här är några bilder jag tog med mobilen i Prag! Vi besökte flera museer, gick på balett, strosade i gamla stan och tittade på många vackra byggnader. Jag letade som en tok i många affärer efter solfjädrar och venetianska masker. Tillslut hittade jag en butik som hade mängder med masker och jag hade hamnat i himlen. Minst 100 olika färger, olika former, enkla, smyckade med hundratals pärlor, med handtag och utan. Jag tycker att de är så otroligt vackra och jag älskar att de har en riktig historia. Jag tror att jag stod där inne rätt länge för han som jobbade i butiken stod hela tiden vid dörren och höll koll på mig. Jag blev verkligen stressad av att han stod där..Tillslut valde jag en mask i svart och guld med en stoor fjäder. Jag tycker jättemycket om den men det fanns en som jag hellre hade velat ha med mig hem. 500kr för en mask kändes dock lite saftigt så den fick stanna där. </3 Jag hittade också en solfjäder med ett motiv taget från ett av Alphonse Muchas konstverk. Den var billig och det märktes på kvalitén, men men! Jag hittade det jag helst ville ha och är glad att jag fick se Prag!

Prag

Tyvärr var jag inte så duktig på att fotografera när jag var i Prag, men jag har en del mobilbilder som inte blev totalt kassa. Jag tänkte att jag kunde visa er i alla fall några bilder från resan! RSS 2.0